Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ραφήνα: Ψάχνουν για αγνοουμένους που είχαν μπει στο ίδιο σκάφος με τους Δανούς (φωτο)

Ραφήνα: Ψάχνουν για αγνοουμένους που είχαν μπει στο ίδιο σκάφος με τους Δανούς (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνολικά 696 άτομα απεγκλώβισαν στη διάρκεια της νύχτας σκάφη του Λιμενικού και άλλα παραπλέοντα σκάφη από παραλίες στη Ραφήνα, ενώ 19 άτομα διασώθηκαν από τη θάλασσα.

Στη διάρκεια των ερευνών ανασύρθηκαν τέσσερις νεκροί. Πρόκειται για τρεις γυναίκες και ένα παιδί, ενώ μέχρι και αυτή την στιγμή, φέρεται -σύμφωνα με πληροφορίες- να αγνοούνται δύο άτομα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, πρόκειται για επιβάτες ενός σκάφους στο οποίο αρχικά επιβιβάστηκαν 10 Δανοί τουρίστες από την παραλία της Ραφήνας όταν είδαν τις φλόγες να τους πλησιάζουν.

Στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, σύμφωνα με πληροφορίες επιβιβάστηκαν στην βάρκα τους και κάποια άλλα άτομα που εντόπισαν να κολυμπούν ανοικτά της Ραφήνας.

Οι Δανοί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Λιμενικού διασώθηκαν, ωστόσο αναζητούνται και άλλοι επιβάτες του σκάφους.

Στις έρευνες διάσωσης συμμετέχουν έξι περιπολικά σκάφη, ένα ναυαγοσωστικό, ένα αντιρρυπαντικό σκάφος, ένα πλοίο ανοικτής θαλάσσης με τα δύο φουσκωτά του, ένα ταχύπλοο του Λιμενικού, η φρεγάτα «Έλλη», ένα ελικόπτερο του Λιμενικού και διάφορα παραπλέοντα σκάφη.

Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων συνεχίζονται μέχρι και αυτή την στιγμή στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Ραφήνας για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μάτι-Τέμπη, «βδέλλες» και «ύαινες» – Ισοζύγιο της ντροπής

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr