Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μέτρα για τους πυρόπληκτους ανακοίνωσαν και οι ασφαλιστικές εταιρείες

Μέτρα για τους πυρόπληκτους ανακοίνωσαν και οι ασφαλιστικές εταιρείες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σειρά μέτρων ανακούφισης των κατοίκων των περιοχών Κινέτας, Ραφήνας, Καλλιτεχνούπολης, Νέου Βουτζά και Μάτι που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές ανακοίνωσαν οι ασφαλιστικές εταιρείες.

Συγκεκριμένα η Εθνική Ασφαλιστική ανακοίνωσε ότι δίνει παράταση στην αποπληρωμή ασφαλίστρων έως 30/11/2018 χωρίς καμία κύρωση. Η εταιρεία ξεκίνησε την ειδική γραμμή επικοινωνίας 210-9099600 για την εξυπηρέτηση των ανωτέρω περιπτώσεων 24 ώρες το 24ωρο.

Η MetLife έχει διαθέσει την τηλεφωνική γραμμή 210 87 87 500, για την κατά προτεραιότητα εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της, ενώ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους δήμους των περιοχών, ώστε να παράσχει οικονομική ενίσχυση για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών διαμονής, σίτισης και νοσοκομειακής φροντίδας των πυρόπληκτων, σε συνεργασία με το δίκτυο των κλινικών και νοσοκομείων της.

Η AXA ενεργοποίησε το σύστημα άμεσης προκαταβολής για την κάλυψη των πρώτων δαπανών.

Η Eurolife ERB από την πλευρά της ανακοίνωσε ότι θα ισχύσει χρόνος αυτοψίας ζημιωθέντων κινδύνων εντός 24 ωρών από την αναγγελία και χρόνος αποζημίωσης (προκαταβολής ή ολικής) εντός 48 ωρών από την αυτοψία. Επίσης, αποφασίσθηκε πως για όλους τους ασφαλισμένους στον κλάδο περιουσίας στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές θα ισχύσει 6μηνη αναστολή ακυρώσεων ασφαλιστηρίων.

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, τέλος, ζήτησε με εγκύκλιό της προς τα μέλη της, να διευκολύνουν τους ασφαλισμένους στη διαδικασία καταγραφής των ζημιών και στη συνέχεια στη διαδικασία καταβολής των αποζημιώσεων, σημειώνοντας ότι: «οι ασφαλιστικές εταιρίες είναι από τους πρώτους αποδέκτες και διαχειριστές των επιπτώσεων τόσο σοβαρών φαινομένων και καλούνται να συμβάλλουν καθοριστικά στην επιστροφή στην ομαλότητα πολιτών και επιχειρήσεων που έχουν πληγεί».

Επιπλέον, η ΕΑΕΕ προχωρά άμεσα στη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού και αποστολή αυτών των ειδών στο ΚΕΕΛΠΝΟ για την φροντίδα των πληγέντων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μάτι-Τέμπη, «βδέλλες» και «ύαινες» – Ισοζύγιο της ντροπής

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr