ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Δήμαρχος Ραφήνας αποποιείται κάθε ευθύνης και ανεβάζει με ευκολία τους νεκρούς σε 120 (βίντεο)

Ο Δήμαρχος Ραφήνας αποποιείται κάθε ευθύνης και ανεβάζει με ευκολία τους νεκρούς σε 120 (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φόβους ότι οι νεκροί ενδέχεται να φτάσουν τους 120 εξέφρασε ο Δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Σας λέω από την αρχή ότι θα είναι τριψήφιο το νούμερο, γιατί ήμουν μέσα στη φωτιά. Βρέθηκε άλλος ένας νεκρός πριν από λίγο.

»Όλοι οι αγνοούμενοι φυσιολογικά δεν είναι εν ζωή, εκτός αν δεν έχουν ταυτοποιηθεί κάποιοι νεκροί και κλείσει ο κατάλογος με ταυτοποίηση κάποιων ανθρώπων που αγνοούνται και τους βρουν ότι είναι μέσα στους νεκρούς.

»Αν ο αριθμός των νεκρών με τον αριθμό των αγνοουμένων είναι προσθετικός, είναι πάνω από εκατό» είπε ο κ. Μπουρνούς.

Νίπτοντας τας χείρας του ο κ. Μπουρνούς αποποιήθηκε των ευθυνών του δηλώνοντας ότι «προσπαθούν να μεταθέσουν ευθύνες αυτοί που τις έχουν για να πάνε σε ανθρώπους της πρώτης γραμμής», είπε και πρόσθεσε:

«Αυτοί που φταίνε ήταν εκείνοι που ήταν ανεπαρκείς. Δεν μας δόθηκε καμία σύσταση εκκένωσης. Και να μας δινόταν, δεν ήμαστε αρμόδιοι όταν φεύγει η φωτιά από ένα Δήμο».

«Δεν είχα αρμοδιότητα να δώσω εντολή για εκκένωση. Αν έδινα και σκοτωνόταν κάποιος…», επεσήμανε ο δήμαρχος Ραφήνας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χάρης Δούκας: «Η καθαριότητα της Αθήνας είναι μάχη διαρκείας – Νέα σχέδια και ομάδες ταχείας παρέμβασης»

Άρση απαγορευτικού απόπλου – Κανονικά τα δρομολόγια από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο

Αττική: Σε ποιες περιοχές απαγορεύεται η κολύμβηση – Η εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας

Αμεσοδημοκρατική και κυρίαρχη Τοπική Αυτοδιοίκηση – Ο Αλέξης Τσίπρας για το νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο: Από την κοινωνία για την κοινωνία

Αλέξης Τσίπρας: «Ισχυρή Αυτοδιοίκηση, Ισχυρή Δημοκρατία» – Τρίτη 28/07 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr