ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιατί ο Τραμπ ανέβαλε το πλήγμα κατά του Ιράν και τι πιστεύει το Ισραήλ
Θρίλερ στην Αττική με την οσμή αερίου - Σε ποιές περιοχές ήταν έντονη
Φόβος αντί για πυρά: Ο πραγματικός λόγος που οι Αραβικές Μοναρχίες ανάγκασαν τον Τραμπ να ακυρώσει την επίθεση
Αθήνα: Έντονη και δυσάρεστη οσμή αερίου - Ψάχνουν να βρουν τι είναι κι από που ήρθε
Ο Μοχάμεντ Όντεχ είναι ο νέος αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στην στην Πελοπόννησο.
Το πρωί στη Μεσσηνία μικρή ομάδα από το μπλόκο του ΟΣΕ στη Μεσσήνη, παρέταξε για δύο ώρες τα τρακτέρ μπροστά από το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς.
Στην Αργολίδα, οι αγρότες από το μπλόκο του Ξηριά πήγαν με τα τρακτέρ στο υποκατάστημα της ΔΕΗ Άργους, όπου αρχικά «έχτισαν» την είσοδο των γραφείων της ΔΕΗ με κλούβες από πορτοκάλια και στη συνέχεια τα πέταξαν στον δρόμο, ενώ άλλη ομάδα αγροτών μπήκε στα γραφεία της ΔΕΗ και μοίρασε πορτοκάλια σε υπαλλήλους και το κοινό που βρισκόταν εκεί.
Στην Κορινθία, αγρότες και κτηνοτρόφοι με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα συγκεντρώθηκαν αρχικά στην παλαιά γέφυρα του Ισθμού Κορίνθου και στη συνέχεια, ενισχύοντας τις δυνάμεις τους με τρακτέρ που έφθαναν από διάφορες περιοχές της Κορινθίας, κατευθύνθηκαν στα διόδια Καλαμακίου, στο 73ο χλμ της νέας εθνικής οδού Κορίνθου-Αθηνών και παρατάχθηκαν στην άκρη της εθνικής οδού για περίπου δύο ώρες, χωρίς να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.























































