ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιχορήγηση 4,5 εκατ. ευρώ σε Μαραθώνα και Ραφήνα για τους πυρόπληκτους

Επιχορήγηση 4,5 εκατ. ευρώ σε Μαραθώνα και Ραφήνα για τους πυρόπληκτους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οικονομική ενίσχυση συνολικού ύψους 4.500.069,10 ευρώ ενέκρινε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης στους Δήμους Μαραθώνα και Ραφήνας- Πικερμίου για τη χορήγηση στους πυρόπληκτους δημότες τους των επιδομών για τις άμεσες βιοτικές ανάγκες τους (586,94 ευρώ) και για την αντικατάσταση της οικοσκευής (έως 5.869,41 ευρώ).

Συγκεκριμένα, στο Δήμο Μαραθώνα αποδίδονται 3.756.421 ευρώ και στο Δήμο Ραφήνας- Πικερμίου 743.648 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η ΕΛ.Α.Σ. με λογική «ξέσκισε» τους «πρασινοαναπτυξάκηδες»: «Η ενεργειακή μετάβαση δεν μπορεί να γίνεται εις βάρος της ασφάλειας των πολιτών ούτε της προστασίας των δασικών οικοσυστημάτων»

Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται…»

Η κυβερνητική ανακοίνωση με τα μέτρα για τα καμένα σπίτια και τις επιχειρήσεις σε Αττική και Βοιωτία

Ο Φρέντης Μπελέρης ρωτά την Κομισιόν αν προτίθεται να δημιουργήσει Ευρωπαϊκό Ταμείο για την αποζημίωση των πυρόπληκτων πολιτών

Χατζηγιαννάκης (ΕΛ.Α.Σ.): «Άλλη μια φορά οι φυσικές καταστροφές βρίσκουν απροετοίμαστη την Πολιτεία και την πληρώνουν οι πολίτες»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr