Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νταλίκα ξήλωσε τα φώτα από σήραγγα στην εθνική οδό (φωτο)

Νταλίκα ξήλωσε τα φώτα από σήραγγα στην εθνική οδό (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια νταλίκα προκάλεσε χάος στην κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, καθώς ξήλωσε όλα τα φώτα στο πάνω μέρος της σήραγγας πάνω από τα Καμένα Βούρλα.

Ο οδηγός της νταλίκας δεν υπολόγισε το ύψος του φορτίου (κουβαλούσε ένα αυτοκίνητο), μπήκε μέσα στη σήραγγα και συνέβη το… ιδιαίτερο αυτό ατύχημα.

Η σήραγγα στο 179 χλμ της Αθηνών – Λαμίας παρέμεινε κλειστή για περίπου δύο ώρες, αλλά το ευτυχές ήταν ότι εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Έκτακτα μέτρα στην εθνική οδό

Μετά το συμβάν, η Νέα Οδός σε συνεργααία με την αστυνομία, προχώρησε σε έκτακτα μέτρα προκειμένου να διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Οδού «ρυθμίσεις ισχύουν εκτάκτως από σήμερα το απόγευμα και μέχρι νεότερης ενημέρωσης, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή των Καμένων Βούρλων, λόγω συμβάντος με όχημα που υπερέβαινε το μέγιστο επιτρεπτό ύψος, προκαλώντας εκτεταμένες φθορές στον εξοπλισμό φωτισμού της τοπικής σήραγγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Έως την αποκατάσταση των φθορών και την ανάκτηση του απαραίτητου επιπέδου φωτισμού εντός της σήραγγας, οι οδηγοί που κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων (Χ.Θ 180+000) και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Ανατολικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων (ΧΘ 177+500), από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΠΑΟΚ: Επώδυνη ισοπαλία (1-1) στη Λαμία

Παναθηναϊκός: Νίκησε με ανατροπή 3-1 τη Λαμία και προσωρινά στην κορυφή

Αντίστροφή μέτρηση για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot που μοιράζει 86 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ έως τις 19:00

Ολυμπιακός: Συνεχίζει τη μάχη του πρωταθλήματος με 5αρα στη Λαμία

ΠΑΟΚ: Νίκη με ανατροπή 3-1 τη Λαμία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr