ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διακοπή νερού από το βράδυ της Τετάρτης μέχρι και το πρωί της Πέμπτης θα σημειωθούν σε 6 περιοχές της Αθήνας.
Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης, θα υπάρξει πτώση πίεσης έως στέρηση νερού σε τμήματα των Δήμων Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου, Νέας Σμύρνης, Αλίμου, Ελληνικού και Γλυφάδας.
Η διάρκεια της διακοπής υδροδότησης θα είναι από την Τετάρτη 12/9/2018 στις 22.00 το βράδυ έως και την Πέμπτη 13/9/2018 στις 8.00 το πρωί.
Επισημαίνεται ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.























































