ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, Καιρός,


















































Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υποχώρηση της κακοκαιρίας από το μεσημέρι της Δευτέρας, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), σύμφωνα με δελτίο που εξέδωσε.
Στην ανατολική Ελλάδα έχει πλέον μετατοπιστεί το κύμα των εντόνων βροχοπτώσεων, το οποίο το προηγούμενο 24ωρο επηρέασε τα Κεντρικά και Νότια με μεγάλα ύψη βροχής.
Το βαρομετρικό χαμηλό που μας επηρεάζει βρίσκεται στο Κεντρικό Αιγαίο με κίνηση βορειοανατολική και βαθμιαία εξασθενεί.
Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο τις επόμενες ώρες είναι η Ανατολική Στερεά η Εύβοια (κυρίως η Κεντρική και η Βόρεια), τα ανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας, καθώς επίσης και οι νησιωτικές περιοχές των Βορείων Σποράδων και του υπόλοιπου Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου.
Τη Δευτέρα οι βροχές πρόσκαιρα ισχυρές θα σημειωθούν στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι της Δευτέρας θα εξασθενήσουν.
Επίσης, τη Δευτέρα θα πνέουν στο βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις άνεμοι 7-8 μποφόρ, οι οποίοι βαθμιαία θα εξασθενήσουν.























































