Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παρέμβαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Παρέμβαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ραγδαίες ειναι οι εξελίξεις στην υπόθεσης της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, καθώς η Εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου του.

Όλα ξεκίνησαν αφού η αδερφή του, προσκόμισε την αστυνομική του ταυτότητα στα δικαστήρια, με την οποία αποδεικνύεται ότι είναι Έλληνας πολίτης

Η δικογραφία διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες προσήλθε η αδελφή του θύματος και προσκόμισε την ταυτότητα του από την οποία προκύπτει ότι ο 35χρονος είχε ελληνική υπηκοότητα. Η υπόθεση έρχεται στην Αθήνα λόγω αρμοδιότητας καθώς αφορά Έλληνα υπήκοο για έγκλημα που έχει τελεστεί στην αλλοδαπή και μάλιστα κακούργημα.

Η δικογραφία σχηματίστηκε μετά από δημοσίευμα και καταθέσεις συγγενών του που φέρονται να ενέχουν θέση μηνυτήριας αναφοράς.

Με την εξέλιξη αυτή, τα γεγονότα παίρνουν νέα τροπή, καθώς στην υπόθεση του θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα εμπλέκεται πλέον και η ελληνική Δικαιοσύνη.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συγγενείς του στο χωριό Βουλιαράτες περιμένουν να φθάσει εκεί η σορός του 35χρονου, ο οποίος έχασε την ζωή του απο πυρά αστυνομικών, με κατοίκους του χωριού, συγγενείς του και μέλη της ομογένειας να υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να είχε συλληφθεί, αλλά οι Αλβανοί προτίμησαν να τον σκοτώσουν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Κατακραυγή για τον τραμπούκο Ράμα: Έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

Νίκος Δένδιας: Εξαιρετικό επίπεδο διμερούς αμυντικής σχέσης Ελλάδος–Μαυροβουνίου

Δεύτερη ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη η Ελλάδα – Στη δεκάδα στον πληθωρισμό τροφίμων

Δημοσκόπηση-χαστούκι για κυβέρνηση Μητσοτάκη και Δικαιοσύνη: 8 στους 10 βλέπουν συγκάλυψη στα Τέμπη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr