ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα περιστατικό που έρχεται να θορυβήσει, για άλλη μια φορά, την τοπική κοινωνία της Κομοτηνής και ειδικότερα τους γονείς, συνέβη τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης στη γειτονιά πίσω από το Εμπορικό Κέντρο Kosmopolis.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αναφορά συμπολίτισσάς μας, ένας νεαρός άνδρας αυνανιζόταν σε δημόσια θέα, μπροστά από το 12ο Νηπιαγωγείο. Η αναφορά, που κοινοποιήθηκε και στα social media για την ενημέρωση και προειδοποίηση των γονέων, περιέχει την εξής περιγραφή του συμβάντος: «πριν από μία περίπου ώρα, δηλαδή στις 15.30, στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ και ακριβώς μπροστά στην αυλή του 12ου Νηπιαγωγείου , δηλαδή αυτό που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το KOSMOPOLIS, άνδρας νεαρός μελαχρινός με χακί ρούχα, ήταν ημίγυμνος και αυνανιζόταν».
Όπως επισημαίνεται από τη μάρτυρα, και επιβεβαιώνεται από τις αστυνομικές αρχές, για το συμβάν ενημερώθηκε τηλεφωνικά η Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν άμεσα στο σημείο, πλην όμως ο νεαρός είχε προλάβει να απομακρυνθεί.























































