Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο μικροσκόπιο των μηχανικών η κατάρρευση της γέφυρας στην Καβάλα

Στο μικροσκόπιο των μηχανικών η κατάρρευση της γέφυρας στην Καβάλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εν αναμονή του πορίσματος των μηχανικών της Εγνατίας Οδού βρίσκονται στην Καβάλα η διοίκηση και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου, προκειμένου να εξαχθούν συμπεράσματα για τα ακριβή αίτια της κατάρρευσης τμήματος της γέφυρας, που βρίσκεται μπροστά στο παλιό νοσοκομείο της πόλης, κατά μήκος του παραλιακού δρόμου, το απόγευμα της Παρασκευής.

Με την ολοκλήρωση του πορίσματος, που αναμένεται σε περίπου 20 ημέρες από σήμερα (12/11), αυτό θα διαβιβαστεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, η οποία αυτεπάγγελτα έχει ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί αν υπάρχουν ευθύνες για την πτώση της γέφυρας, η οποία κατασκευάστηκε πριν από 35 χρόνια.

Αμέσως μετά, όπως προβλέπεται, ο φάκελος της προκαταρκτικής εξέτασης θα αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας για περαιτέρω αξιολόγηση.

Τα δύο τελευταία 24ωρα οι προσπάθειες του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου επικεντρώνονται στην ομαλή και ασφαλή διέλευση όλων των οχημάτων, με χρήση μόνο του ενός ρεύματος του δρόμου, που αποτελούσε την ανατολική είσοδο στην πόλη (το τμήμα της γέφυρας που κατέρρευσε εξυπηρετούσε το ρεύμα της ανατολικής εξόδου της πόλης).

Το Τμήμα Τροχαία Καβάλας έχει απαγορεύσει αυστηρά τη διέλευση όλων των αυτοκινήτων επαγγελματικής χρήσης (φορτηγά, γερανοφόρα οχήματα κ.ά.) από την ανατολική είσοδο της πόλης, εκτρέποντας την κυκλοφορία τους από την Εγνατία Οδό και τη δυτική είσοδο της πόλης, αν αυτό είναι απαραίτητο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr