ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για 112 Πτέρυγα Μάχης (Ελευσίνα), Αεροδρόμιο, Γερμανία, Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, Ελευσίνα, Πολεμική Αεροπορία,

















































ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε γιορτή του Χανουκά στην παραλία Μπόντι
Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής που γρονθοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία βόμβα 500 λιβρών από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο εντοπίστηκε στο χώρο του στρατιωτικού αεροδρομίου της Ελευσίνας, κατά τη διάρκεια εργασιών.
Η βόμβα βρέθηκε από συνεργεία που έσκαβαν στο χώρο της 112 Πτέρυγας Μάχης στο πλαίσιο εργασιών εντός της αεροπορικής βάσης.
Έπειτα από σύσκεψη των αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας με αρμόδιους από την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, αποφασίστηκε η επιχείρηση εξουδετέρωσης της βόμβας μέσω ελεγχόμενης έκρηξης να γίνει την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος για την προετοιμασία αλλά και για να αποφασιστεί αν πρέπει να διαταχθεί εκκένωση των κατοικιών πέριξ της αεροπορικής βάσης για λόγους ασφαλείας.






















































