ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυπαρισσία, Τροχαίο,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο δεκαπεντάχρονα παιδιά νεκρά, δύο τραυματίες- εκ των οποίων ο ένας συνομίληκος και συνεπιβάτης των νεκρών, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που έγινε τη Δευτέρα, στην εθνική οδό Πύργου – Μεθώνης, στο ύψος της Τερψιθέας, έξω από την Κυπαρισσία .
Ειδικότερα, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δεκαπεντάχρονοι – Ελληνας, Βούλγαρος και Αλβανός με νεκρούς τους δύο πρώτους- συγκρούσθηκε με ένα μικρό φορτηγό.
Η σύγκρουση δύο οχημάτων ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο κυριολεκτικά κόλλησε σε τοίχο που υπάρχει δίπλα στο οδόστρωμα. Για να απεγκλωβισθούν τα θύματα χρειάσθηκε να απέμβει η Πυροσβεστική που ανέσυρε νεκρά τα δύο αγόρια και σοβαρά τραυματισμένο, το τρίτο. Ο οδηγός του μικρού φορτηγού τραυματίσθηκε ελαφρά.
Και τα τρία παιδιά ζούσαν χρόνια με τις οικογένειές τους στην Κυπαρισσία.























































