ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, βραβεύθηκε, ο Αντισυνταγματάρχης ε.α. Αθανάσιος Κατσαντώνης, ο οποίος το 2018 έφερε σε πέρας τη δύσκολη αποστολή κατάκτησης, χωρίς την παροχή βοηθητικού οξυγόνου, της κορυφής του 6ου σε υψόμετρο όρους της γης, Cho Oyu (8.201 μ.) στα σύνορα Νεπάλ – Θιβέτ (Κίνα).
Ο Αντισυνταγματάρχης ε.α. Αθανάσιος Κατσαντώνης, είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Τάξης 1989. Υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις σε διάφορες θέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Εκπαιδεύτηκε σε όλα τα προβλεπόμενα σχολεία του Πεζικού και των Ειδικών Δυνάμεων με σημαντικές διακρίσεις.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του onalert.gr, καθ’ όλη τη διάρκεια της αθλητικής – ορειβατικής του ασχολίας, ανέβηκε μεταξύ άλλων, στην κορυφή του Mont Blank (4.810 μ.) στα σύνορα Γαλλίας – Ιταλίας και στο Lenin Peak (7.130 μ.) στα σύνορα Κιργιστάν – Τατζικιστάν, όπου ήταν ο μόνος που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή.
Παράλληλα, συμμετείχε σε αριθμό αγώνων ορεινού τρεξίματος όπως στην Ελβετία το 1991 (Αγώνας 100 χλμ.), όπου κατέλαβε την 1η ομαδική θέση Ελλάδας.























































