ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη Μονάδα Αντιμετώπισης Καρδιακών Εμφραγμάτων του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται ο νέος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.
Λόγω του προβλήματος υγείας του αναβλήθηκε το σημερινό Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ).
Θυμίζουμε ότι ο Γ. Καμπάς επιλέχθηκε ως Α/ΓΕΣ χθες βράδυ έπειτα από απόφαση που έλαβε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας, που συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό.
Νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ ορίστηκε ο αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, Α/ΓΕΑ ο αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ενώ παρατάθηκαν για ένα έτος οι θητείες του αντιναυάρχου Νικολάου Τσούνη ως Α/ΓΕΝ και του αντιναυάρχου Σταμάτιου Ράπτη ως αρχηγού του Λιμενικού Σώματος.
Ο αντιστράτηγος Καμπάς Γεώργιος γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα. Κατετάγη στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1979 και αποφοίτησε το 1983 ως Ανθυπολοχαγός του Πυροβολικού.
Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου (ΑΣΠ) και της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ). Επίσης είναι απόφοιτος του Προκεχωρημένου Τμήματος Αξκών Πυροβολικού Μάχης του ΣΞ των ΗΠΑ στο Fort Sill. Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο αντικείμενο «Στρατηγική και Διπλωματια».
Έχει υπηρετήσει σε διάφορες Μονάδες ΠΒ Μάχης και Α/Α ΠΒ σε θέσεις Δκτού Πυροβολαρχίας, Αξκού Επιχειρήσεων και Δκτου Μοίρας (συνολικά 12 χρόνια).























































