Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στις 18 έφτασαν οι συλλήψεις στην Κατερίνη για τις επιθέσεις με μολότοφ στους Αστυνομικούς

Στις 18 έφτασαν οι συλλήψεις στην Κατερίνη για τις επιθέσεις με μολότοφ στους Αστυνομικούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άλλα εννέα άτομα ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν για συμμετοχή στα επεισόδια της Παρασκευής κοντά στο σπίτι της βουλευτού Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ελισάβετ (Μπέττυ) Σκούφα, στην Κατερίνη, όταν διαδηλωτές, διαμαρτυρόμενοι για τη Συμφωνία των Πρεσπών, επιτέθηκαν με πέτρες, βόμβες μολότοφ κ.ά. σε δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., στην προσπάθειά τους να σπάσουν τον αστυνομικό φραγμό και να προσεγγίσουν την κατοικία της.

Είχε προηγηθεί η σύλληψη εννέα προσώπων για εμπλοκή στα ίδια επεισόδια, κατά τα οποία τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Μετά τις νέες ταυτοποιήσεις που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα, ο αριθμός των συλληφθέντων φτάνει στους 18.

Ανάμεσα σ’ αυτούς είναι έξι ανήλικοι, για τους οποίους ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κατερίνης έδωσε προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθεροι, ενώ οι υπόλοιποι δώδεκα θα οδηγηθούν την Κυριακή ενώπιόν του με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η δικογραφία τούς καταλογίζει, κατά περίπτωση, αδικήματα όπως εμπρησμός, διακεκριμένες φθορές, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, αντίσταση, εξύβριση, παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Εχθροί της Ιταλίας»: Η Μελόνι καταδικάζει τις βίαιες διαδηλώσεις κατά των Ολυμπιακών Αγώνων

Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr