Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές βροχές στα ορεινά

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές βροχές στα ορεινά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα Παρασκευή ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Αναμένονται λίγες νεφώσεις που ενδέχεται να αυξηθούν το μεσημέρι στα ηπειρωτικά και τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στην Αττική, ενώ τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά μέχρι 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 πρόσκαιρα το μεσημέρι-απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: ασθενείς και βαθμιαία το απόγευμα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρους όμβρους ή καταιγίδες στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά και στα ορεινά της Πελοποννήσου.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Σάββατο 26-07-2014

Καιρός: αρχικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία και στα υπόλοιπα ορεινά.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Euroleague: Αναβλήθηκε το παιχνίδι Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ λόγω της κακοκαιρίας – Πότε θα γίνει ο αγώνας

Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: «Ήχησε» το 112 στην Αττική

Νόμιμη η απουσία των δημοσίων υπαλλήλων την Παρασκευή, λόγω κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία Byron χτυπάει άγρια τη Λακωνία – Βίντεο με διάσωση οικογένειας στη Σκάλα

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή 05/12 λόγω της κακοκαιρίας «Byron»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr