Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χειροπέδες σε 22χρονο και 31χρονη για έναν αδέσποτο σκύλο

Χειροπέδες σε 22χρονο και 31χρονη για έναν αδέσποτο σκύλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Βρέθηκαν στην Ηλεία για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και τελικά κατέληξαν στα κρατητήρια για έναν αδέσποτο σκύλο.

Ο λόγος για έναν 22χρονο και μία 31χρονη που πέρασαν το προχθεσινό βράδυ στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, αφού ξέσπασε μεταξύ τους διαμάχη για το αδέσποτο. Η περιπέτειά τους όμως δεν τλείωσε εκεί, αφού αφού υπέβαλαν μηνύσεις εκατέρωθεν και η συνέχεια θα δοθεί στο Δικαστήριο της Αμαλιάδας.

Όπως αναφέρει το Patrisnews, όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, σε ένα από τα κεντρικά σημεία της Αμαλιάδας, κοντά σε ένα καφέ. Η 31χρονη φέρεται να απώθησε έναν αδέσποτο σκύλο και με τη σειρά του ο 22χρονος που δηλώνει ζωόφιλος φέρεται ότι της επιτέθηκε και την πέταξε στο πεζοδρόμιο, σπάζοντάς της και το κινητό της τηλέφωνο.

Εν συνεχεία η 31χρονη, που κατάγεται από την περιοχή του Αγρινίου και βρίσκεται για διακοπές στην περιοχή της Αμαλιάδας, μετέβη στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και οι γιατροί διαπίστωσαν κάταγμα στο χέρι της και εκδορές στον αυχένα. Στη συνέχεια η γυναίκα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 22χρονου, για εξύβριση και ξυλοδαρμό.

Στα πλαίσια του αυτόφωρου οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 22χρονο, ο οποίος διαμένει στην Αθήνα και επίσης βρίσκεται για διακοπές στην περιοχή σε συγγενικά του πρόσωπα, ο οποίος με τη σειρά του υπέβαλε μήνυση στην 31χρονη για κακοποίηση ζώου και εξύβριση του ιδίου, καθώς υποστήριξε ότι η γυναίκα κλοτσούσε τον αδέσποτο σκύλο και γι’ αυτό επενέβη ο ίδιος.

Έμειναν στα κρατητήρια

Με την τροπή που πήρε η υπόθεση και οι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας όπου και πέρασαν το βράδυ της Δευτέρας και χθες το πρωί οδηγήθηκαν στο Δικαστήριο Αμαλιάδας στα πλαίσια του αυτόφωρου. Η υπόθεση αναβλήθηκε και θα εκδικαστεί στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής και τόσο η γυναίκα όσο και ο νεαρός, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο δικηγόρος της 31χρονης, ο κ. Μάκης Παπαγιαννόπουλος, μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» επεσήμανε ότι η πελάτης του δεν έχει καμία σχέση με κακοποίηση ζώου και μάλιστα επεσήμανε ότι τέτοια περιστατικά δυσφημούν την περιοχή.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η πελάτης μου σε καμία περίπτωση δεν κακοποίησε ζώο. Σταμάτησε να αγοράσει τυρόπιτες και επειδή ο αδέσποτος σκύλος πήγε να της ορμήσει, κουνούσε τα πόδια της για να τον απωθήσει και τότε δέχτηκε την επίθεση από τον νεαρό. Είναι γνωστό το πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή μας με τα αδέσποτα ζώα, απειλείται η υγεία του κόσμου και δυστυχώς με τέτοια περιστατικά δυσφημείται η πόλη μας. Ήρθε η κοπέλα να κάνει διακοπές στην περιοχή και βρέθηκε στα κρατητήρια. Δυστυχώς πρόκειται για ένα θλιβερό περιστατικό».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θλίψη στη Νέα Σμύρνη: Έφυγε από τη ζωή ο Τζώνυ, η μασκότ της πλατείας

Σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Ηλεία – Οι εκτιμήσεις των σεισμολόγων

Αμαλιάδα: Άνδρας ζούσε με τη νεκρή μητέρα του περίπου 20 ημέρες – «Είχε θολώσει το μυαλό μου»

Νεαρή καταγγέλλει βιασμό στον Πύργο – Βιντεοσκοπούσε τις «αρρωστημένες» πράξεις του

Σάκης Γκολφίνος: Η γυναίκα από την Πάτρα λέει ότι ήταν μόνο φίλοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr