Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι στο Μεσολόγγι, την έπεσαν στον διοικητή του νοσοκομείου!

Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι στο Μεσολόγγι, την έπεσαν στον διοικητή του νοσοκομείου!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επεισόδια σημειώθηκαν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με εξαγριωμένους διαδηλωτές να την πέφτουν κανονικά στο διοικητή του νοσοκομείου.

Αναλυτικά, σήμερα Δευτέρα έγινε ανοιχτή συνέλευση των εργαζομένων του νοσοκομείου Μεσολογγίου και κατοίκων της πόλης για ενημέρωση της κατάστασης της λειτουργίας του νοσοκομείου.

sinelefsi

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εξήγησαν πως έχει η κατάσταση. Στη συνέχεια μίλησαν οι γιατροί, οι οποίοι και τόνισαν ότι με τη συνεχή υποβάθμιση της λειτουργίας του νοσοκομείου, κάποια στιγμή θα καταλήξει να μην έχει γιατρούς και προσωπικό με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί σε ένα επαρχιακό Κέντρο Υγείας.

Παράλληλα με την ανοιχτή συνέλευση των εργαζομένων, μέσα στο γραφείο του διοικητή φορείς της πόλης συζητούσαν με τον διοικητή πως μπορεί να βρεθεί λύση στα προβλήματα.

Όταν ζήτησε ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου να μπει στο γραφείο για να συμμετάσχει στη συζήτηση με τους φορείς, ο διοικητής του είπε να βγει έξω.

Όταν με τη σειρά του ο πρόεδρος των εργαζομένων ενημέρωσε για το περιστατικό τους συγκεντρωμένους, εκείνοι εξαγριώθηκαν και μπήκαν στο νοσοκομείο για να ζητήσουν τον λόγο από τον διοικητή, ο οποίος είχε ταμπουρωθεί έντρομος και δεν άνοιγε σε κανέναν. Με τα πολλά, οι εργαζόμενοι και κάτοικοι χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα για να συναντήσουν τον διοικητή.

nosokomeio-1 nosokomeio-2

Με την αγανάκτηση στο πρόσωπο οι κάτοικοι ζητούσαν από τον διοικητή εξηγήσεις γιατί δεν επέτρεψε στον πρόεδρο των εργαζομένων να παραβρίσκεται στη σύσκεψη και για πιο λόγο το νοσοκομείο οδηγείται στο κλείσιμό του.

Τελικά με την παρέμβαση και της αστυνομίας, που έφτασε στο νοσοκομείο, ο διοικητής βγήκε έξω στους συγκεντρωμένους ώστε να τους ενημερώσει για την λειτουργία του νοσοκομείου.

Ο διοικητής όπως εξήγησε γίνονται προσπάθειες να λειτουργεί το νοσοκομείο Μεσολογγίου, αλλά η οικονομική κρίση είναι αυτή που δημιουργεί προβλήματα στο σύστημα υγείας σε όλο τον νομό.

Φωτογραφίες και βίντεο από το τοπικό onairnews.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

«Έξοδος Δικαίου» των Μεσολογγιτών: Πάνδημο ΟΧΙ στην επιχειρούμενη κατάργηση του κεντρικού Πρωτοδικείου Μεσολογγίου

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: 26χρονος πήγε για ψάρεμα στον Αχελώο και αγνοείται

Μεσολόγγι: Με κυνηγετικό όπλο η δολοφονία του Μπάμπη – Τραύματα σε πλάτη και πόδια

Μεσολόγγι: Στη φυλακή ο κρεοπώλης – Δεν ομολόγησε τη δολοφονία του Μπάμπη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr