ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, Χρέη στο Δημόσιο,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ενώπιον του δικαστηρίου, αντιμέτωπη με το αδίκημα της κατ’ εξακολούθηση μη καταβολής χρεών στο Δημόσιο, βρέθηκε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.
Τα χρέη της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, ξεπερνούν τις 10.000 ευρώ, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό.
Η κυρία Παπανδρέου στο δικαστήριο εκπροσωπήθηκε από τη συνήγορο υπεράσπισης της, η οποία υποστήριξε ότι η εντολέας της προτίθεται να αποπληρώσει την οφειλή στο ελληνικό Δημόσιο.
Ωστόσο, το δικαστήριο προχώρησε με σύμφωνη εισαγγελική γνώμη στην καταδίκη της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου.
Ο λόγος ήταν ότι δεν έχει καταβάλλει την οφειλή της στο ελληνικό Δημόσιο αλλά ούτε έχει προχωρήσει σε ρύθμιση, γεγονός που λειτούργησε ιδιαίτερα επιβαρυντικά για την ίδια.
Το αποτέλεσμα ήταν να της επιβληθεί τελικά ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή.























































