Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

24ωρη απεργία της ΟΛΜΕ την Παρασκευή – Συλλαλητήρια καθηγητών

24ωρη απεργία της ΟΛΜΕ την Παρασκευή – Συλλαλητήρια καθηγητών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εικοσιτετράωρη απεργία έχει εξαγγείλει για σήμερα η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), αντιδρώντας στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας για το νέο Λύκειο και το σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ.

Η Ομοσπονδία καλεί τους καθηγητές να δώσουν μαζικό «παρών» στα συλλαλητήρια που διοργανώνει ανά την Ελλάδα.

Ειδικότερα οι εκπαιδευτικοί έχουν προγραμματίσει συλλαλητήρια: στην Αθήνα στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια, στη Θεσσαλονίκη στο Άγαλμα Βενιζέλου και στις Διευθύνσεις ΔΕ και στις Περιφερ. Διευθύνσεις Εκπαίδευσης που θα οργανωθούν από τις ΕΛΜΕ.

Σε ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ χαρακτηρίζει «αντιεκπαιδευτικό» το νομοσχέδιο και υποστηρίζει πως «πρέπει να αποσυρθεί γιατί υποβαθμίζει τη γενική παιδεία, μετατρέπει την Γ’ Λυκείου σε προπαρασκευαστικό έτος για την πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο, διευρύνει τις μορφωτικές και κοινωνικές ανισότητες ανάμεσα στους μαθητές και δεν πλήττει την παραπαιδεία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

25η Μαρτίου: Τα ελληνικά drone στην παρέλαση – Νίκος Δένδιας: Έχουμε τη δυνατότητα «…και στην Κυπριακή Δημοκρατία, να προστατεύουμε τον απανταχού Ελληνισμό»

Ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα Funds που αρπάζουν τα σπίτια των Ελλήνων: «Θα νικήσουμε!»

Ταξί: Νέα πανελλαδική 24ωρη απεργία τη Δευτέρα 23/3

Η Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) στην Αθήνα παρέθεσε δείπνο Ιφτάρ για την προώθηση του διαλόγου και της ειρηνικής συνύπαρξης

Ταξί: Πανελλαδική απεργία και την Τετάρτη – Καθολική συμμετοχή του κλάδου την πρώτη ημέρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr