ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνική Οδός, Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου, Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας, Πάσχα, Τροχαία (Αστυνομία),


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αυξητικές τάσεις παρουσιάζει το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής η κίνηση λόγω της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα και στα δύο εθνικά δίκτυα, Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας, κυρίως όμως στην Αθηνών – Κορίνθου, μετά τα διόδια της Ελευσίνας.
Σύμφωνα με την Τροχαία, που βρίσκεται σε όλα τα σημεία για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, ακόμα δεν υπάρχουν προβλήματα και η κίνηση διεξάγεται με σταθερή ροή.
Η έξοδος για το Πάσχα αναμένεται ότι θα κορυφωθεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί.
Χθες, Μεγάλη Πέμπτη, μέχρι τις 21.00 το βράδυ, όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, πέρασαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα, συνολικά 133.592 αυτοκίνητα (78.356 από την Αθηνών- Κορίνθου και 55.236 από την Αθηνών – Λαμίας).
Υπενθυμίζεται ότι και σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών, από τις 06.00 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα.























































