ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Αποκάλυψη Politico: Πυρηνική συνεργασία Γαλλίας και Ρωσίας στη Γερμανία εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία
Τελεσίγραφο Νετανιάχου στην Τουρκία: «Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την αυτοκρατορία τους, τους λέμε ότι αυτό δεν θα συμβεί»
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ημιαργία είναι η Μεγάλη Παρασκευή για τα εμπορικά καταστήματα.
Θα ανοίξουν στις 13.00 το μεσημέρι και θα κλείσουν στις 19.00 το απόγευμα.
Αύριο, Μεγάλο Σάββατο, για τους καταναλωτές που θα πραγματοποιήσουν πασχαλινές αγορές της τελευταίας στιγμής, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 09.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι.
Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, ενώ από την Τρίτη θα επιστρέψουν σε κανονικό ωράριο.
Οι καταναλωτές καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ειδικά όσον αφορά τις αγορές σε τρόφιμα.
Όπως επισημαίνει το Ινστιτούτο Καταναλωτών, ως καταναλωτές θα πρέπει να προχωρούν σε έρευνα στην αγορά, για το θέμα τιμών και ημερομηνιών λήξης, ενώ για το θέμα ασφάλειας οι ευθύνες είναι των υπηρεσιακών παραγόντων.
Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνεται πάντα στην ασφαλή και υγιεινή χρήση μετά την αγορά των προϊόντων.






















































