Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρόδος: Του έκοψαν την σύνταξη γιατί παίρνει από τον Καναδά… 31 ευρώ

Ρόδος: Του έκοψαν την σύνταξη γιατί παίρνει από τον Καναδά… 31 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καναδάς, ΟΓΑ, Ρόδος, Συνταξιούχοι,

Συγκλονίζει η ιστορία 71χρονου από την Ρόδο  που του κόπηκε η σύνταξη του ΟΓΑ επειδή παίρνει σύνταξη από τον Καναδά 31 ολόκληρα ευρώ.

Για αυτό και αποφάσισε να στείλει ανοικτή επιστολή στον Πρωθυπουργό όπου του σημειώνει “ουσιαστικά με καταδικάζετε σε θάνατο. Σήμερα, τόσους μήνες μετά, όπου κι αν πήγα ότι κι αν έκανα κανείς δεν μου έδωσε λύση. Μου είπαν έτσι λέει ο νόμος. Κι εγώ τους έλεγα ότι τους νόμους τους φτιάχνετε εσείς”.

Διαβάστεολόκληρη την επιστολή όπως την δημοσιεύει η εφημερίδα Ροδιακή που έχει και τα πλήρη στοιχεία του

Στην επιστολή αναφέρει:

 

«Αγαπητέ πρόεδρε, θέλω να μάθετε την αληθινή μου ατυχία. Αυτή η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που για αυτήν έχω δώσει προσωπικά μεγάλους αγώνες, με «πληρώνει» σήμερα, κόβοντάς μου τη σύνταξη των 342 ευρώ που έπαιρνα, από τις 23 Δεκεμβρίου 2013. Η δικαιολογία είναι ότι επειδή παίρνω σύνταξη 31 ευρώ από τον Καναδά στον οποίο εργάστηκα όταν είχα μεταναστεύσει από τα 19 μου χρόνια μέχρι τα 27 μου χρόνια που επέστρεψα στη Ρόδο.

Ουσιαστικά με καταδικάζετε σε θάνατο. Σήμερα, τόσους μήνες μετά, όπου κι αν πήγα ότι κι αν έκανα κανείς δεν μου έδωσε λύση. Μου είπαν έτσι λέει ο νόμος. Κι εγώ τους έλεγα ότι τους νόμους τους φτιάχνετε εσείς.

Πρέπει να σας αναφέρω, ότι είμαι καρδιοπαθής. Κι ότι επίσης είμαι άνθρωπος. Και πρέπει να φάω, να ντυθώ, να πληρώσω το νερό και το ρεύμα στο σπίτι μου. Με 31 ευρώ το μήνα, τίποτα από αυτά δεν γίνεται ούτε στο ελάχιστο.
Με το νόμο αυτό, που αδικεί κατάφωρα εμένα και πολλούς άλλους φαντάζομαι, μου στέρησαν το χαμόγελο. Μου διέλυσαν την καθημερινή μου ζωή.

Η κυβέρνηση με εγκατέλειψε. Λυπάμαι που είμαι Έλληνας και που επέστρεψα στη χώρα και στο νησί μου., Η κυβέρνηση κύριε Σαμαρά και η Νέα Δημοκρατία δυστυχώς αν δεν λειτουργήσει με ευαισθησία για ανθρώπους σαν κι εμένα θα διαλυθεί.

Σας ικετεύω κύριε Σαμαρά να κοιτάξετε σήμερα κιόλας το ζήτημα αυτό και να αναθεωρήσετε με άλλο νόμο την αδικία αυτή. Σε άλλη περίπτωση κανείς δεν πρόκειται ν’ αντέξει..!»
Σας ευχαριστώ από τη Ρόδο
Με εκτίμηση Ζ.Α

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σύμη: Κάτοικος βρήκε στη θάλασσα τσάντα με 2,5 εκατ. δολάρια

Χρυσουλάκης: «Υποστήριξη και ανάπτυξη δικτύων και δομών της ομογένειας» – Τσούνης: «Χρειαζόμαστε ηγεσία και η ηγεσία λείπει»

Ολική έκλειψη ηλίου: Σε εξέλιξη το σπάνιο φαινόμενο – Live εικόνα από τη NASA

Ολική έκλειψη Ηλίου στις 8 Απριλίου

Στον Καναδά ο Μητσοτάκης για την αγορά πυροσβεστικών αεροπλάνων Canadair

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr