ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έρευνες σε σπίτια και στην Αθήνα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λιβαδειάς στο πλαίσιο της αναζήτησης του όπλου από το οποίο βλήθηκε η σφαίρα που τραυμάτισε την 8χρονη στις Θεσπιές Βοιωτίας την Κυριακή του Πάσχα.
Οι έρευνες έγιναν σε σπίτια ανθρώπων που είχαν πάει για το Πάσχα στην περιοχή, ενώ παράλληλα εξετάζονται και άλλοι που έχουν δηλωμένα όπλα, ή ενδέχεται να κατείχαν και να πυροβολούσαν στον αέρα την ώρα του πασχαλιάτικου γλεντιού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν κάποιο από αυτά τραυμάτισε το κορίτσι.
Οι αρμόδιοι αξιωματικοί εκτιμούν ότι σύντομα θα υπάρξει αποτέλεσμα, με τη συνδρομή και του κλιμακίου της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που βρίσκεται στην περιοχή από το πρωί.
Υπενθυμίζεται, ότι από τη βαλλιστική έρευνα προέκυψε ότι το βλήμα που αφαιρέθηκε από το κεφάλι του κοριτσιού μετά από χειρουργική επέμβαση, προήλθε από περίστροφο συγκεκριμένου διαμετρήματος, γι’ αυτό εξετάζεται ποιοι έχουν νόμιμα τέτοιο όπλο και μπορεί να βρίσκονταν στην περιοχή, ενώ οι έρευνες εστιάζονται σε συγκεκριμένες παρέες.























































