ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Ο Πύργος του Πειραιά έγινε… Allwyn moment - Εντυπωσιακές εικόνες από το εμβληματικό κτήριο που έχει φωταγωγηθεί στα χρώματα της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε κοντά στα Καμένα Βούρλα. Mία 56χρονη σκοτώθηκε μπροστά στον σύζυγό της ενώ διέσχιζε πεζή την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.
Το δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας όταν η γυναίκα, περίπου στις 22.30 το βράδυ, αποβιβάστηκε από λεωφορείο στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του 182ου χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.
Η γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την εθνική οδό προκειμένου να φτάσει στον σύζυγό της που την περίμενε σε πάρκινγκ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λαμία.
Η 56χρονη αρχικά διέσχισε το ρεύμα προς Αθήνα, όταν, όμως, μπήκε στο ρεύμα προς Λαμίας παρασύρθηκε από διερχόμενό Ι.Χ.
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του Α΄ τμήματος τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας που επιλήφθηκαν του τροχαίου δυστυχήματος ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τη σορό της άτυχης γυναίκας στο νοσοκομείο της Λαμίας.























































