ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ευτυχώς εκτός κινδύνου νοσηλεύεται πλέον ένα 10χρονο παιδί από την Άμφισσα, το οποίο το απόγευμα της Παρασκευής (28/06) μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Σύμφωνα πληροφορίες το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε καταυλισμό Ρομά στην είσοδο της πόλης της Άμφισσας.
Κατά τη διάρκεια γλεντιού το 10χρονο παιδί ήπιε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ δίχως να γίνει αντιληπτό με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή του.
Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, το ανήλικο αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αμφισσας με συμπτώματα οξείας μέθης.
Επειδή όμως δεν εφημέρευε Παιδίατρος στην Άμφισσα το μετέφεραν εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΓΝ Λαμίας.
Οι αστυνομικοί, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το συμβάν από το νοσοκομείο της Άμφισσας συνέλαβαν την 32χρονη μητέρα του παιδιού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.























































