ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H κόντρα που κατέληξε σε καβγά στον τηλεοπτικό αέρα ανάμεσα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αλέξη Κούγια τη μέρα των εκλογών συνεχίζεται.
Σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως «το δικηγορικό μας γραφείο ζήτησε σήμερα μέσω του ΕΣΡ αντίγραφο της εκπομπής του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ANT1, με σκοπό την κατάθεση μηνύσεων και αγωγών τόσο εις βάρος του Νίκου Χατζηνικολάου, όσο και εις βάρος όλων όσων με κραυγές ουσιαστικά περιέγραψαν τον επικεφαλής του γραφείου μας ως δήθεν φασίστα».
Υπενθυμίζεται πως στον τηλεοπτικό αέρα βγήκαν «μαχαίρια» όταν ο δικηγόρος κλήθηκε να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών.
«Εάν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι Ρομά και οι διαφορετικοί (εννοώντας τους γκέι όπως διευκρίνισε λίγο αργότερα) τότε υπάρχει διαφορετικό βάρος στην ψήφο» είπε ο κ. Κούγιας.
Ο Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Νίκος Παππάς ζήτησαν διευκρινήσεις γιατί η ψήφος των συγκεκριμένων να έχουν μικρότερη αξία από αυτή του μικρομεσαίου επιχειρηματία.
«Ναι αυτό ακριβώς εννοώ!» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας. Τότε ο Νίκος Χατζηνικολάου έγινε έξαλλος:
«Είναι πιο φασιστικό έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια! Αν είναι δυνατόν!» του είπε.
Ο Αλέξης Κούγιας συνέχιζε να υπερασπίζεται τα λεγόμενα του και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.























































