ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λίγες ημέρες πριν χτυπήσει το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς και διαπιστώνεται ότι ορισμένα σχολεία της Αττικής δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσουν λόγω των ζημιών από τον σεισμό στις 19 Ιουλίου, με επίκεντρο στη Μαγούλα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, τα σχολεία που δε θα μπουν φέτος οι μαθητές στις σχολικές αίθουσες είναι κάποια στο Χαϊδάρι, την Πετρούπολη, το Νέο Ηράκλειο και το Αιγάλεω .
«Έχουμε φροντίσει τα παιδιά να πάνε σε όμορα σχολεία, σε διπλανά δηλαδή σχολεία. Δε θα έχουμε μετακινήσεις παιδιών.
»Το 17ο Δημοτικό Αιγάλεω θα πάει ακριβώς δίπλα που είναι το 2ο Γυμνάσιο, που είναι σχεδόν συστεγαζόμενα.
»Το 7ο Δημοτικό Αιγάλεω θα πάει δίπλα που είναι το 4ο Γυμνάσιο και το 11ο Δημοτικό θα πάει στο 20ο Δημοτικό σχολείο Αιγάλεω», δήλωσε ο Σταύρος Αδάμης, Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας.
Ο αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Αιγάλεω Νίκος Ασημακόπουλος δήλωσε ότι τέσσερα έως πέντε σχολεία παρουσίασαν προβλήματα και πρόσθεσε πως έχουν βρεθεί λύσεις σε συνεργασία με την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
«Προέχει η ασφάλεια των μαθητών και καθηγητών και στη συνέχεια, εφόσον είμαστε σίγουροι και έχουμε τις υπογραφές των μηχανικών, θα μπορέσουμε να επιδιορθώσουμε τις ζημιές», ανέφερε.























































