Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γονείς και καθηγητές καταγγέλλουν διακίνηση κάνναβης σε σχολείο στο Παγκράτι

Γονείς και καθηγητές καταγγέλλουν διακίνηση κάνναβης σε σχολείο στο Παγκράτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, γονείς μαθητές σε σχολείο του Παγκρατίου που γειτνιάζει με το άλσος της περιοχής καθημερινά γίνονται μάρτυρες διακίνησης αλλά και χρήσης ναρκωτικών.

Μαθητές και καθηγητές τόνισαν ότι η χρήση κάνναβης είναι καθημερινό φαινόμενο.

Μία μαθήτρια καταγγέλλει, «υπάρχει χρήση ναρκωτικών στο σχολείο, βέβαια κρυφά στις τουαλέτες».

Καθηγήτρια του σχολείου αναφέρει, «μπαίνουν εξωσχολικοί και γίνεται διακίνηση στο προαύλιο του σχολείου, πλέον είναι καθημερινό φαινόμενο, είτε είμαστε μέσα εμείς και τα παιδιά είτε δε λειτουργεί το σχολείο. Όλες τις ώρες της μέρας συμβαίνει αυτό».

Σύμφωνα πάντα με τον ΑΝΤ1, συμμορίες νεαρών πετούσαν πέτρες και νεράντζια στη μεταλλική πόρτα με σκοπό να εκφοβίσουν τους καθηγήτριες ώστε να συνεχιστεί η διακίνηση.

Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1 αστυνομικοί πέρασαν πριν λίγα εικοσιτετράωρα από το σημείο και έκαναν προσαγωγές νεαρών που φέρεται να έκαναν διακίνηση κάνναβης.

Μάλιστα περιπολικό πέρασε και την ώρα του γυρίσματος.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι εξωσχολικοί μπαίνουν στο σχολείο και διακινούν τσιγάρα κάνναβης.

«Υπάρχουν παιδιά από άλλα σχολεία, μεγαλύτερα παιδιά που μπορεί να φέρνουν τσιγάρα, διάφορες χρήσεις ναρκωτικών», προσθέτει μαθήτρια.

Οι γονείς ζητούν περισσότερη αστυνόμευση και τοποθέτησαν μεταλλική ηλεκτρονική πόρτα στην είσοδο για να σταματήσουν την είσοδο εξωσχολικών.

Ωστόσο οι καθηγητές υποστηρίζουν ότι έχουν τα χέρια δεμένα, δεν μπορούν να ψάξουν τσάντες και να μπουν στις τουαλέτες και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να περιορίζονται σε κλήσεις παρέμβασης στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Ο διευθυντής του 7ου Λυκείου κ. Χαραλάμπης δήλωσε, «και η διεύθυνση του Γυμνασίου και η διεύθυνση του Λυκείου, έχουν δώσει εντολή στους φύλακες όταν βλέπουν κάτι τέτοιοι η πρώτη τους ενέργεια να είναι να ενημερώνουν την αστυνομία.

Ένας πρώην τοξικομανής ο Κώστας, λέει στην κάμερα του ΑΝΤ1, «βάζουν τα πιτσιρίκια σε μια διαδικασία του να λειτουργούν σαν χρήστες, κάθε μέρα να πρέπει να βρούνε χρήματα για να πάρουν αυτή την ουσία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Γλυφάδα: Χτύπησε τη γυναίκα του, τον καταδίωξε η αστυνομία και αυτοκτόνησε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr