ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός, Σάκης Αρναούτογλου,


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπορεί ο καιρός να θυμίζει ακόμα καλοκαίρι, ωστόσο, δεν αργούν οι μέρες που ο χειμώνας θα κάνει την εμφάνισή του, έστω και καθυστερημένα.
Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου, προειδοποιεί για την πρώτη ψυχρή εισβολή του χειμώνα, τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου.
Αφού θα προηγηθεί ένα επιπλέον θερμό τριήμερο (της 28ης Οκτωβρίου), ο καινούργιος μήνας θα μπει με πτώση της θερμοκρασίας.
Πρόκειται για ένα βαρομετρικό χαμηλό που θα χτυπήσει τη βόρεια Ευρώπη και στη συνέχεια θα επηρεάσει και τα νότια, κάνοντας το πέρασμά του και από την Ελλάδα.
Παράλληλα, ο έμπειρος μετεωρολόγος προειδοποιεί για τον κίνδυνο εμφάνισης πλημμυρικών φαινομένων -σήμερα και αύριο- στην Κύπρο.























































