ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Επίδομα Ανεργίας, ΟΑΕΔ,


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τελικά ναι, αυτό όντως αποτελεί success story. Μόλις ένας στους 12 ανέργους λαμβάνει επίδομα ανεργίας, παρά το γεγονός ότι δεν διαθέτει κανένα εισόδημα και καμία εργασία.
Τα κριτήρια για τη χορήγηση επιδόματος ανεργίας κρίνονται ως ιδιαίτερα αυστηρά με αποτέλεσμα μόλις ένας στους 12 να ανέργους να παίρνει τελικά το επίδομα ανεργίας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους 963.492 εγγεγραμμένους στους καταλόγους του ΟΑΕΔ μόλις οι 79.261, λαμβάνουν το επίδομα ανεργίας.
Οι υπόλοιποι τίποτα και μετά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κάνει λόγο δημόσια για success story της κυβέρνησής του.
Προφανώς, ο πρωθυπουργός είτε ζει σε άλλη χώρα είτε οι σύμβουλοι που τον περιβάλλουν παρουσιάζουν μία άλλη Ελλάδα. Μία Ελλάδα που ούτε τα νούμερα ευημερούν ούτε και οι κάτοικοί της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Ελεύθερου Τύπου” της Κυριακής, η κυβέρνηση προσανατολίζεται στη χαλάρωση των κριτηρίων χορήγησης του επιδόματος.
Μάλλον όμως θα έπρεπε εκεί στο Μέγαρο Μαξίμου να αφήσουν τις “ασπιρίνες” και να προσανατολιστούν σε αλλαγή πολιτικής εάν θέλουν να δουν κάτι πραγματικά αλλάζει.
Όσες “ασπιρίνες” και να πάρει ο ασθενής τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει εάν δεν κόψει τις βλαβερές συμβουλές της τρόικας για την ανάρρωσή του.























































