Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Τετάρτη στην Αττική

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Τετάρτη στην Αττική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου πολλά Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και οι μαθητές δεν θα παρακολουθήσουν μαθήματα αφού οι δάσκαλοι θα συμμετάσχουν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και στις Εκλογές του Συλλόγου ΠΕ στον οποίο ανήκουν.

Ειδικότερα, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία του Δ. Πετρούπολης λόγω τακτικής εκλογοαπολογιστικης συνέλευσης των εκπαιδευτικών του συλλόγου «ΓΛΗΝΟΣ».

Το ίδιο ισχύει για τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Υμηττού λόγω χορήγησης συνδικαλιστικής άδειας στους εκπαιδευτικούς, προκειμένου να συμμετάσχουν στη Γ.Σ και τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου τους.

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά σχολεία των περιοχών Ηρακλείου Αττικής, Νέας Ιωνίας και Μεταμόρφωσης, θα παραμείνουν κλειστά και οι μαθητές δεν θα παρακολουθήσουν μαθήματα, καθώς οι εκπαιδευτικοί θα συμμετάσχουν στην καθιερωμένη τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου τους «Γ. Σεφέρης».

Κλειστά θα παραμείνουν και τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία στη Ραφήνα και το Πικέρμι λόγω συμμετοχής των εκπαιδευτικών στις εκλογές του σωματείου τους, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Αλέξανδρος Δελμούζος».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr