ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν θα χαλάσει ο καιρός τουλάχιστον έως τις 20 του μήνα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου.
Σε ανάρτησή του ο γνωστός παρουσιαστής του δελτίου καιρού της ΕΡΤ3, αναφέρθηκε στις ερωτήσεις που δέχεται για τον Χριστουγεννιάτικο καιρό, κάνοντας μια εκτίμηση για το τι μας περιμένει καιρικά εκείνες τις ημέρες, κυρίως όμως για το διάστημα μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.
«Φίλες και φίλοι! Όσον αφορά στην τάση του καιρού για τα Χριστούγεννα (που όπως είναι λογικό πολλοί από εσάς μου ζητάτε να αναφερθώ από τώρα) θα σας έλεγα καταρχήν ότι είναι αρκετά νωρίς για να σας πω με βεβαιότητα κάτι συγκεκριμένο για εκείνες τις ημέρες.
»Με το που υπάρξει όμως κάποιο “χριστουγεννιάτικο” μετεο-νέο στον καιρό για τις ημέρες των Χριστουγέννων να ‘στε σίγουροι ότι θα το ανακοινώσω αμέσως, καθώς έως και περίπου τις 20 και κάτι του μηνός δεν διαφαίνεται να “χριστουγεννιάζει” καιρικά όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε μεγάλο τμήμα της Ευρώπης!
»Με τα σημερινά στοιχεία το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα!
»Παρακολουθώ όμως σε καθημερινή βάση τα μετεο-σενάρια για να δούμε αν θ’ αλλάξει και τι θ’ αλλάξει για εκείνη την περίοδο!», έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου.























































