Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γνωστός σκηνοθέτης ο άνδρας που ξυλοκοπήθηκε από τα ΜΑΤ στο Κουκάκι

Γνωστός σκηνοθέτης ο άνδρας που ξυλοκοπήθηκε από τα ΜΑΤ στο Κουκάκι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σύμφωνα με καταγγελίες, ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Ινδαρές και οι δύο γιοι του είναι αυτοί που ξυλοκοπήθηκαν στην ταράτσα της οδού Ματρόζου 45 κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης για την εκκένωση υπό κατάληψη κτηρίων στο Κουκάκι .

Και οι τρεις προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ, επειδή –όπως καταγγέλλεται- αρνήθηκαν την είσοδο των ανδρών της ΕΛΑΣ στο σπίτι τους χωρίς ένταλμα και χωρίς παρουσία εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο και φίλη της οικογένειας, Άννα Παπαδημητρίου-Τσάτσου, «τα κάνανε γυαλιά καρφιά στους ανθρώπους δίπλα γιορτιάρες μέρες που είναι! Τους πλάκωσαν στο ξύλο στη ταράτσα τους τα δύο τους παιδιά και τον πατέρα και κάνανε λαμπόγιαλο το σπίτι τους!».

Πρόσθεσε δε ότι «τον πατέρα τον βγάλανε σχεδόν γυμνό και δαρμένο, τους είχανε μπρούμιτα στην ταράτσα. Όταν τους πήραν για τη ΓΑΔΑ ούτε τα παπούτσια τους δεν τους άφηναν να πάρουν!».

Η ΕΛΑΣ από την πλευρά της υποστηρίζει πως όλα έγιναν νόμιμα, πως υπήρχε εισαγγελέας, ενώ ισχυρίζεται πως δεν έγινε καμία χρήση βίας καθόλη τη διάρκεια της επιχείρησης. Υποστηρίζει ακόμα ότι οι δυο γιοί του σκηνοθέτη ήταν εντός της κατάληψης που εκκενωνόταν και προέβαλαν αντίσταση.

Η οικογένεια Ινδαρέ αρνείται τις κατηγορίες που της απέδωσε η αστυνομία, περί σχέσης με την κατάληψη της οδού Ματρόζου και ετοιμάζεται να περάσει στην «αντεπίθεση», μηνύοντας τα ΜΑΤ για παράνομη βία και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της οικογένειας, Θεόδωρος Μαντάς κατήγγειλε ότι οι Αρχές δεν τον αφήνουν να δει τους πελάτες του στη ΓΑΔΑ.

«Δεν μου έχει επιτραπεί η είσοδος στο κτίριο της ΓΑΔΑ Και με αυτό τον τρόπο έχει παρεμποδιστεί η επικοινωνία μου με τους εντολείς μου», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Από τις 8 το πρωί και μετά οι εξηγήσεις που μου δόθηκαν από τη ΓΑΔΑ είναι ότι οι εντολείς μου είχαν απλώς προσαχθεί και όχι συλληφθεί, οπότε δεν μου επέτρεψαν την επικοινωνία. Από νωρίς το απόγευμα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να διαπιστωθούν τα τραύματά του και η νύχτα θα είναι πολύ μεγάλη» εξήγησε στη συνέχεια.

«Νωρίς σήμερα τα ΜΑΤ εισέβαλαν χωρίς εντολή εισαγγελέα στην παρακείμενη κατοικία μιας μεσοαστικής οικογένειας στο Κουκάκι. Εκεί βρισκόταν ο πατέρας και οι δύο γιοι, όπου οι αστυνομικοί βιαιοπράγησαν εις βάρος τους. Δεν υπήρχε ένταλμα. Ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε την είσοδο, ασκώντας το συνταγματικό του δικαίωμα» τόνισε ο κ. Μαντάς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ακέφαλο πτώμα ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην Αργιθέα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr