Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 7χρονης από το Παγκράτι – Έρχονται αποκαλύψεις

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 7χρονης από το Παγκράτι – Έρχονται αποκαλύψεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κενά βλέπουν οι Αρχές στα λεγόμενα του πατέρα της μικρής Βαλεντίν που εξαφανίστηκε από τo Παγκράτι λίγο πριν τα περασμένα Χριστούγεννα.

Ο πατέρας της 7χρονης οδηγήθηκε ξανά στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά για την εμφάνισή του στο αεροδρόμιο μία μέρα μετά την εξαφάνιση της μικρής και ξανά μετά από τρεις μέρες.

Ο δικηγόρος του πατέρα της μικρής, Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας στο newsit δήλωσε πως ο πελάτης του βρίσκεται εδώ κι ένα 24ωρο στην Ασφάλεια και εξετάζεται εκ νέου και πρόσθεσε ότι «παράλληλα η έρευνα των Αρχών επικεντρώνεται και στο κινητό τηλέφωνο του πελάτη μου».

Όπως είπε «είμαι πεπεισμένος από τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών, πως τα επόμενα 24ωρα θα γνωρίζουμε την αλήθεια, για αυτή την σοβαρή υπόθεση.

»Επίσης πεποίθηση μου είναι πως τουλάχιστον ο ίδιος δεν έχει βλάψει το παιδί του».

Σύμφωνα με πληροφορίες στο «μικροσκόπιο» έχει μπει και δήλωση που έκανε ο ίδιος την περασμένη Παρασκευή, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ο οποίος υποστήριξε πως τον είχαν πλησιάσει δύο φορές ΜΚΟ και του ζήτησαν να δώσει το παιδί για υιοθεσία.

Τα «τυφλά» τηλεφωνήματα, η παρουσία του πατέρα στο αεροδρόμιο, το ταξίδι στη Γαλλία και οι ΜΚΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία, που συνεχίζει να ερευνά διεξοδικά την υπόθεση, ζήτησε από τον πατέρα να δώσει εξηγήσεις σχετικά με νέα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Η Αστυνομία ζητά απαντήσεις για την εμφάνισή του στο αεροδρόμιο μία μέρα μετά την εξαφάνιση της μικρής και ξανά μετά από τρεις μέρες.

Στο μικροσκόπιο έχει μπει δήλωση που έκανε ο ίδιος την περασμένη Παρασκευή, στην εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη.

Ο πατέρας του 7χρονου κοριτσιού είχε πει ότι ΜΚΟ του είχαν ζητήσει δυο φορές ενώ βρισκόταν στη Λέσβο κι άλλη μια ενώ είχε πια έρθει στην Αθήνα, να υιοθετήσουν το παιδί.

Επίσης, πειστικές απαντήσεις δεν έχουν δοθεί από τον πατέρα στο ερώτημα γιατί είχε πάει στη Γαλλία λίγους μήνες πριν από την εξαφάνιση της μικρής.

Επιπλέον δεν έχει αποκαλύψει ακόμα την ταυτότητα των ανθρώπων με τους οποίους επικοινωνούσε στο αεροδρόμιο και στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Κρήτη: Silver Alert για την εξαφάνιση 17χρονης από το Ηράκλειο

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr