ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι ΜΑΤατζήδες έβριζαν τον λαό της Λέσβου «τουρκόσπορους» και έσπαγαν ΙΧ (βίντεο)

Οι ΜΑΤατζήδες έβριζαν τον λαό της Λέσβου «τουρκόσπορους» και έσπαγαν ΙΧ (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ούρλιαζαν «γαμώ την γκασμαδία σας, τουρκόσποροι» ενώ μπήκαν ακόμα και μέσα στο Στρατόπεδο. Βίντεο με συγκλονιστικές μαρτυρίες πολιτών και του στρατιωτικού ιερέα Κομνηνού Βράνη, μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα «Στο Νησί».

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κανείς το όργιο αστυνομικής ωμής βίας και καταστολής από τις ορδές των μεταφερόμενων από την Αθήνα ΜΑΤ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που επικαλείται η ιστοσελίδα «Στο Νησί», κατά την αποχώρηση τους από το Διαβολόρεμα και λίγο πριν τη Μυτιλήνη στο ύψος του Στρατοπέδου της Παγανής άρχιζαν να σπάνε αυτοκίνητα και να βρίζουν χυδαιότατα τους κατοίκους της Λέσβου με εκφράσεις του τύπου «Γαμώ την γκασμαδία σας, τουρκόσποροι» κ.α.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που έσπασαν ήταν και αυτό του προέδρου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Απόστολου Βαλτά.

Η μανία τους όμως δεν σταμάτησε εκεί αλλά μπήκαν μέσα στο Στρατόπεδο της Παγανής το οποίο χρησιμοποιούσαν σαν ορμητήριο προκειμένου να πραγματοποιούν τις επιθέσεις τους.

Πολίτες που μίλησαν στο «Ν» τόνισαν ότι θα καταθέσουν μήνυση εναντίον των απρόκλητων βιαιοπραγιών και της παράνομης δράσης των ανδρών των ΜΑΤ.

Αρνητικά έχει σχολιαστεί και η παντελής απουσία των Εισαγγελικών Αρχών της Μυτιλήνης στα όσα συμβαίνουν από χτες στη Λέσβο με την ανεξέλεγκτη δράση των ομάδων αυτών που κατά τα άλλα ονομάζονται Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του Στρατιωτικού Ιερέα πατρός Κομνηνού Βράνη που βρέθηκε στην περιοχή:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πώς δρούσε το κύκλωμα που παρίστανε τους «υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ» – Σχεδόν 3,5 εκατομμύρια ευρώ η λεία τους

Κρήτη: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 54χρονο για τη δολοφονία του 21χρονου – Φόβοι για βεντέτα

Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ

Από το Κοριέντες της Αργεντινής στην Αλικαρνασσό – Ο «Ελ Γριέγο Καράτα» και το ταξίδι προς τις ελληνικές ρίζες του

Απολογία 89χρονου «πιστολέρο»: «Ήθελα να κάνω ντόρο, αν ήθελα να σκοτώσω θα το είχα κάνει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr