Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κοροναϊός: Κλείνει το Πανεπιστήμιο της Κρήτης – Φοιτητής ταξίδεψε μαζί με τον 66χρονο

Κοροναϊός: Κλείνει το Πανεπιστήμιο της Κρήτης – Φοιτητής ταξίδεψε μαζί με τον 66χρονο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Λουκέτο σε όλες οι σχολές του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο, καθώς νεαρός φοιτητής από την Πάτρα, που συμμετείχε στο γκρουπ των ταξιδιωτών στο Ισραήλ και την Αίγυπτο, εμφανίζει ύποπτα συμπτώματα κοροναϊού.

Ο φοιτητής βρισκόταν στην ίδια εκδρομή μαζί με τον 66χρονο εκπαιδευτικό και τη σύζυγό του -ένατο και δέκατο κρούσμα του κορονοϊού- που νοσηλεύονται στην Πάτρα.

Οι πρυτανικές αρχές αποφάσισαν το κλείσιμο όλων του ιδρύματος στο Ρέθυμνο για 48 ώρες προκειμένου να γίνει απολύμανση, όπως προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αναμένεται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση την ερχόμενη Κυριακή που θα αφορά στην επαναλειτουργία του ιδρύματος ή στην παράταση του κλεισίματος.

Ο φοιτητής που έχει παρουσιάσει συμπτώματα ύποπτα για τον κορoνοϊό ιχνηλατήθηκε στο περιβάλλον των ασθενών που επιβεβαιωμένα προσβλήθηκαν από τον ιό στην Πάτρα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford

Συνελήφθη Πολωνός για κατασκοπεία στη Σούδα – Φωτογράφιζε πλοία και εγκαταστάσεις

Ο Νίκος Δένδιας επιθεώρησε τους Patriot στην Κρήτη

Ο Νίκος Δένδιας για την επίσκεψη Μακρόν και το δόγμα «Ελλάς, Γαλλία, συμμαχία»: «Ήταν μια ευτυχής ημέρα»

Ο Νίκος Δένδιας διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που ήθελαν μη επανδρωμένα αεροχήματα να έχουν κατεύθυνση από τον Λίβανο προς την Κρήτη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr