ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Οι μάσκες έπεσαν! Κασσελάκης και Τάιλερ «φλερτάρουν» τον Άδωνι - Ο Άδωνις είπε «ναι»
Η Άννα της ΕΛ.Α.Σ. διέλυσε τα κυβερνητικά παραμύθια με το PosoKanei κι απάντησε στην «τρομοκρατία» του «εκσυγχρονιστή» Στουρνάρα (βίντεο)
Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» - Έπαιρνε αναβολικά
Λάρισα: Ένας γυμνός στον δρόμο παρενοχλούσε περαστικούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έχει ξεφύγει πέρα από κάθε λογική η κατάσταση με τον κοροναϊό. Το μεσημέρι της Παρασκευής, πολίτης που βρισκόταν στο νοσοκομείο Πύργου, παρουσίασε συμπτώματα κοροναϊού και του ζητήθηκε από γιατρούς να εξεταστεί ως πιθανό κρούσμα, έφυγε πριν γίνουν οι εξετάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο πολίτης που διαμένει σε χωριό κοντά στον Πύργο, μετέβη στο νοσοκομείο για άλλο λόγο και παρουσίασε συμπτώματα κρούσματος κορωνοϊού.
Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τον ενημέρωσαν πως μπορεί να είναι πιθανό κρούσμα λόγω συμπτωμάτων και του ζήτησαν να μεταφερθεί σε ειδικό χώρο για προσωρινή νοσηλεία και λήψη δείγματος προς εξέταση, ώστε να επιβεβαιωθεί ή όχι αν πρόκειται για κρούσμα.
Ο πολίτης όμως άγνωστο γιατί επέλεξε να μην ακολουθήσει τις εντολές των γιατρών και τράπηκε σε φυγή.
Σύμφωνα με άλλες πηγές ο πολίτης πήγε στο χώρο που του πρότειναν και πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία, έφυγε.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία.























































