ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τύχη «βουνό» είχε ένας οδηγός του δήμου Ήλιδας όταν το φορτηγό που οδηγούσε και κατευθύνονταν στον σκουπιδότοπο Κονιδεΐκων για να αδειάσει χώμα, εξετράπη της πορείας και στην συνέχεια ανετράπη στην στροφή του δρόμου.
Σύμφωνα με την Πρωινή, το περιστατικό σημειώθηκε στη 1 περίπου το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο οδηγός είχε παραλάβει χώμα από ένα σημείο της Αμαλιάδας, όπου γίνονταν εργασίες από την Υπηρεσία Ύδρευσης και ξεκίνησε με το βαρύ όχημα για τον σκουπιδότοπο.
Στην διαδρομή και στην μεγάλη στροφή, που υπάρχει σε ένα σημείο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του φορτηγού, το οποίο άρχισε να βγαίνει από τον δρόμο και αφού διένυσε 40 μέτρα χωρίς ο οδηγός να μπορεί να το επαναφέρει, ανετράπη στο πλάι της οδού
Ευτυχώς, κατά την ανατροπή, ο οδηγός παρέμεινε μέσα στην καμπίνα του οχήματος, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσε να είχε καταπλακωθεί. Στο σημείο μετά από λίγη ώρα έφτασαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αμαλιάδας, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε το υπάλληλο του δήμου στο νοσοκομείο.
Αφού υπεβλήθη σε εξετάσεις, διαπιστώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν έφερε τραύματα στο κεφάλι, αλλά είχε υποστεί τρία κατάγματα στο αριστερό του χέρι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός φέρεται να είπε ότι πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του ένα σκυλί και αιφνιδιασμένος στην προσπάθεια του να το αποφύγει, συνέβη το ατύχημα.























































