ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για


















































Γιαννακόπουλος: Ανάρτησε το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Ελλήνων» - Πως αντέδρασε ο Κασιδιάρης
Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης ποδηγετεί τη Δικαιοσύνη – Με αλλαγή κυβέρνησης θα λογοδοτήσει για τις υποκλοπές και τη διαφθορά (βίντεο)
Eurostat: Στη δεύτερη χειρότερη θέση της ΕΕ η Ελλάδα στη φτώχεια – Σε κίνδυνο 2,8 εκατ. πολίτες
Ο Μακρόν απαγορεύει την κυκλοφορία και η Μελόνι βγάζει το στρατό στους δρόμους
ΜάκΙνταϊρ, Μοντέρο, Ντόρσεϊ και Τζόσεφ δημιουργούν τον τέλειο παίκτη της EuroLeague
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε τελική ευθεία βρίσκεται σχέδιο συνενώσεων για “λουκέτο” σε ένα στα τρία Αστυνομικά Τμήματα, το οποίο θυμίζει τον «Καλλικράτη» που εφαρμόστηκε σε δήμους και κοινότητες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, οι προτάσεις που βρίσκονται στα συρτάρια των επιτελών του υπουργείου Δημοσίας Τάξης προβλέπουν ότι ο τελικός αριθμός των τμημάτων μετά τις συνενώσεις θα είναι μειωμένος τουλάχιστον κατά το ένα τρίτο σε σχέση με τον σημερινό και θα προσεγγίζει τον αριθμό των καλλικρατικών δήμων.
Στόχος είναι η αποδέσμευση αστυνομικών που αυτή τη στιγμή υπηρετούν σε γραφεία και η έξοδος τους στους δρόμους.
Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» της Κατεχάκη είναι οι αναμενόμενες αντιδράσεις από αιρετούς που θα δουν τμήματα στις περιοχές τους να καταργούνται.























































