ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Διπλωματική γκάφα από την Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου
Ηλεκτρικό καλώδιο 22 δισ. ευρώ συνδέει το Αζερμπαϊτζάν με την Ευρώπη παρακάμπτοντας την Τουρκία
Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Η Συρία προετοιμάζεται για ισραηλινή επίθεση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για ψεύδη μιλούν οι γουνοποιοί της Καστοριάς σε ανακοίνωσή τους απαντώντας σε κατηγορίες ότι μετέφεραν τον κορονοϊό στην περιοχή μετά την επίσκεψη τους στο Μιλάνο στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης γούνας Mifur 2020, μία από τις μεγαλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο
Στο πλαίσιο των όσων ψευδών διασπείρονται για την εξάπλωση του κορονοϊού στην περιοχή της Καστοριάς από τους γουνοποιούς, οι οποίοι συμμετείχαν στην Έκθεση Γούνας στο Μιλάνο (20-23 Φεβρουαρίου 2020), οι Σύνδεσμοι Γουνοποιών Καστοριάς και Ελλήνων Γουνοποιών, θέλουμε να δηλώσουμε τα εξής:
Οι γουνοποιοί και οι συνεργάτες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο Μιλάνο ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επαφές τους, περιορίζοντας τις μετακινήσεις τους στον χώρο της Έκθεσης και τα ξενοδοχεία τους.
Μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα περιόρισαν τις μετακινήσεις και την κυκλοφορία τους στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Για προληπτικούς λόγους δε, ανέστειλαν τη λειτουργία των επιχειρήσεων τους πριν από τις 13 Μαρτίου, χωρίς να προχωρήσουν σε απολύσεις προσωπικού, προσπαθώντας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να υποστηρίξουν όσο το δυνατόν περισσότερο το εργατικό δυναμικό.
Ουσιαστική ήταν η προσφορά τους και στις δομές υγείας της περιοχής μας, καθώς πάρα πολλές ήταν οι δωρεές που έγιναν για την υποστήριξη της «μάχης» κατά του κοροναϊού.
Οι περισσότεροι δωρητές δεν θέλησαν να δημοσιοποιήσουν την προσφορά τους, καθώς στόχος ήταν η ενίσχυση των δυνάμεων των υγειονομικών δομών και του προσωπικού τους και όχι η προβολή και δημοσιότητα των ιδίων.























































