ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νεκρός ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι - Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας στο Al Arabiya
Πρωτοφανές περιστατικό σε τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν τους επιβάτες με ερωτικό βοήθημα
Α. Σαμαράς στο Best TV : Ο Μητσοτάκης είναι το χάος - Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ (βίντεο)
Οι Αμερικανοί κατέρριψαν ιρανικό drone που προσέγγιζε το αεροπλανοφόρο Άμπραχαμ Λίνκολν
Ο Νίκος Δένδιας στην Ουάσιγκτον ανέδειξε τον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για ψεύδη μιλούν οι γουνοποιοί της Καστοριάς σε ανακοίνωσή τους απαντώντας σε κατηγορίες ότι μετέφεραν τον κορονοϊό στην περιοχή μετά την επίσκεψη τους στο Μιλάνο στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης γούνας Mifur 2020, μία από τις μεγαλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο
Στο πλαίσιο των όσων ψευδών διασπείρονται για την εξάπλωση του κορονοϊού στην περιοχή της Καστοριάς από τους γουνοποιούς, οι οποίοι συμμετείχαν στην Έκθεση Γούνας στο Μιλάνο (20-23 Φεβρουαρίου 2020), οι Σύνδεσμοι Γουνοποιών Καστοριάς και Ελλήνων Γουνοποιών, θέλουμε να δηλώσουμε τα εξής:
Οι γουνοποιοί και οι συνεργάτες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο Μιλάνο ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επαφές τους, περιορίζοντας τις μετακινήσεις τους στον χώρο της Έκθεσης και τα ξενοδοχεία τους.
Μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα περιόρισαν τις μετακινήσεις και την κυκλοφορία τους στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Για προληπτικούς λόγους δε, ανέστειλαν τη λειτουργία των επιχειρήσεων τους πριν από τις 13 Μαρτίου, χωρίς να προχωρήσουν σε απολύσεις προσωπικού, προσπαθώντας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να υποστηρίξουν όσο το δυνατόν περισσότερο το εργατικό δυναμικό.
Ουσιαστική ήταν η προσφορά τους και στις δομές υγείας της περιοχής μας, καθώς πάρα πολλές ήταν οι δωρεές που έγιναν για την υποστήριξη της «μάχης» κατά του κοροναϊού.
Οι περισσότεροι δωρητές δεν θέλησαν να δημοσιοποιήσουν την προσφορά τους, καθώς στόχος ήταν η ενίσχυση των δυνάμεων των υγειονομικών δομών και του προσωπικού τους και όχι η προβολή και δημοσιότητα των ιδίων.























































