ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη έχουν συγκεντρωθεί σχολικοί φύλακες, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις.
Οι περίπου 50 σχολικοί φύλακες ήρθαν από την Λάρισα με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και με πανό στα χέρια που γράφουν «δικαίωση τώρα» και «όχι στις απολύσεις» ζητούν συνάντηση με κάποιον αρμόδιο.
Βασικό αίτημα είναι να επιστρέψουν στις δουλείες που έχασαν, λόγω του μνημονίου. Επίσης θέτουν το θέμα των ενσήμων, την περίοδο 2001 έως 2006, καθώς εργάστηκαν αυτά τα πέντε χρόνια χωρίς ασφάλεια και με αμοιβή της τάξεως των 500 ευρώ. Για να μπορέσουν να αποκτήσουν αυτά τα ένσημα βάση του πολυνομοσχεδίου θα πρέπει να τα εξαγοράσουν έναντι 12.000 ευρώ.
Ζητούν από το ΠΑΣΟΚ να επανορθώσει το λάθος του, αφού εκείνη την περίοδο υπουργός Εσωτερικών ήταν ο κ. Σκανδαλίδης. Ζητούν επίσης να μπει ανάχωμα στην πολιτική του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κ. Μητσοτάκη.






















































