ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμφίπολη, Αντώνης Σαμαράς, Αρχαία Αμφίπολη, Αρχαιολογία, Κατερίνα Περιστέρη, Μακεδονία, Μέγας Αλέξανδρος, Τύμβος Καστά,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες είναι πολύ πιθανό την Κυριακή ο Αντώνης Σαμαράς να βρεθεί στην Αμφίπολη για δεύτερη φορά.
Οι ανασκαφές προχωρούν σταθερά και κανείς δεν πρέπει να βιάζεται, ωστόσο, η δήλωση του Κώστα Τασούλα ότι την Κυριακή πιθανώς να υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις για την πορεία της ανασκαφής σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στη Μακεδονία για τη ΔΕΘ, κάνει πιθανό ένα ταξίδι του πρωθυπουργού μέχρι την Αμφίπολη.
Υπενθυμίζουμε ότι η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη έχει κάνει μέχρι στιγμής δύο μυστικές επισκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου και έχει ενημερώσει τον πρωθυπουργό για την ανασκαφή.
Να σημειώσουμε ότι μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφτεί μέσα στα επόμενα 24ωρα την Αμφίπολη.























































