ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τραγικό δυστύχημα με έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ νεκρό και έναν ακόμη βαριά τραυματισμένο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος στον Άγιο Κοσμά στο ρεύμα προς Γλυφάδα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τέσσερις αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ με δύο μοτοσικλέτες πήραν σήμα και μετέβαιναν στον Άγιο Κοσμά για να συνδράμουν σε πυρκαγιά σε οικοπεδικό χώρο.
Στο ύψος του κλειστού γυμναστηρίου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μία μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με δύο ΙΧ αυτοκίνητα.
Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν αμέσως στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός Για το δυστύχημα διενεργείται προανάκριση.
Νεκρός είναι ένας 33χρονος πατέρας δύο παιδιών, ενώ ο συνάδελφός του που έχει τραυματισθεί βαρύτατα είχε ενταχθεί στις δυνάμεις της Αστυνομίας πριν από λίγους μήνες.
Για το δυστύχημα διενεργείται προανάκριση.























































