ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19; 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα ΚΤΕΛ δεν ανήκουν στο δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και κατά συνέπεια είναι νόμιμη και η μονιμοποίηση των συμβασιούχων που εργάζονται σε αυτά, έκρινε ο Άρειος Πάγος.
Αυτό έκρινε με απόφαση του το Εργατικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, δικαιώνοντας συμβασιούχο που απολύθηκε χωρίς να του καταβληθεί αποζημίωση, παρότι κάλυπτε πάγιες και διαρκείς ανάγκες του ΚΤΕΛ.
Σύμφωνα με την απόφαση ,τα ΚΤΕΛ δεν ανήκουν στον ευρύτερο δημόσιο, αφού οι μέτοχοι είναι φυσικά πρόσωπα ή ΝΠΙΔ, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Γενική Συνέλευση συγκροτούνται αποκλειστικά από μετόχους του, και) το Δημόσιο ή άλλο νομικό πρόσωπο του δημοσίου τομέα δεν επιδοτεί ετησίως τα ΚΤΕΛ με ποσά που υπερβαίνουν το 50% των δαπανών τους.























































