ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχαΐα, Καταλήψεις, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μαθητές, Μαθητικές Καταλήψεις, Πάτρα,


















































«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πολλά είναι πλέον τα σχολεία της Πάτρας τα οποία είναι υπό κατάληψη. Οι μαθητές έβαλαν λουκέτα ζητώντας διαφορετικά μέτρα κατά της πανδημίας -εκτός από τη χρήση μάσκας- όπως είναι τα ολιγομελή τμήματα και η τήρηση των αποστάσεων.
Και μπορεί στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας να είχε μπει λουκέτο σε 11 σχολεία, σήμερα όμως Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου το νούμερο είναι τουλάχιστον τριπλάσιο.
Σήμερα, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, βρίσκονται υπό κατάληψη 39 σχολεία στην Πάτρα.
Να σημειώσουμε ότι σε κάποιες περιπτώσεις υπήρξαν και εντάσεις.
Πιο συγκεκριμένα διαπληκτισμοί σημειώθηκαν στο 1ο και 7ο ΕΠΑΛ.
Υπό κατάληψη τελούν σήμερα, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, πολλά σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιοχή του Αγρινίου.
Οι καταλήψεις στην πλειοψηφία τους γίνονται για την 7η επέτειο μνήμης από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα (18 Σεπτεμβρίου 2013).
Πρόκειται για καταλήψεις που ήταν προγραμματισμένες για την περασμένη Παρασκευή ωστόσο ματαιώθηκαν καθώς τα σχολεία παρέμειναν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας.
Σε δύο περιπτώσεις σχολείων ωστόσο -Παραβόλα και Καινούργιο- οι μαθητές επικαλούνται και το ζήτημα των μασκών.
Αντιφασιστική χαρακτηρίζουν την κατάληψη τους οι μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου που ανήρτησαν πανό και σχετική ανακοίνωση.
«Αυτό δεν είναι το μόνο έγκλημα της Χρυσής Αυγής. Ευθύνεται και για άλλες δολοφονίες, επιθέσεις και κηρύγματα μίσους κατά μεταναστών και δημοκρατικών ανθρώπων», αναφέρει η ανακοίνωση.























































