Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κέρκυρα: Σούπερ-γιαγιά ετών 102 νίκησε τον κορωνοϊό

Κέρκυρα: Σούπερ-γιαγιά ετών 102 νίκησε τον κορωνοϊό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νικήτρια από τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό βγήκε μία υπεραιωνόβια 102 ετών που πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας Λεωνίδας Ρουμπάτης, «η ηλικιωμένη είχε νοσηλευτεί για 20 ημέρες στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων, που δημιουργήθηκε μετά την εμφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Κέρκυρας, όταν στον ιδιωτικό οίκο ευγηρίας που διέμενε, στα Ιωάννινα, διαπιστώθηκε ότι 56 ηλικιωμένοι ήταν θετικοί στον κορωνοϊό και έπρεπε να νοσηλευτούν μεταξύ αυτών και η 102χρονη».

«Η 102χρονη παρουσίασε για μέρες υψηλό πυρετό, αλλά και πολλά άλλα από τα συμπτώματα του κορωνοϊού, όμως δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί» επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Από τον ίδιο ιδιωτικό οίκο ευγηρίας των Ιωαννίνων μεταφέρθηκαν μέχρι σήμερα στο Νοσοκομείο Κέρκυρας πέντε ηλικιωμένοι ασθενείς από κορωνοϊό, ενώ χθες μαζί με την 102χρονη εξήλθε και μία 74χρονη.

«Η αγάπη και το πείσμα για ζωή νικάει κάθε κακό. Η οργάνωση της Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Κέρκυρας λειτουργεί με επαγγελματισμό και αξιέπαινη αντιμετώπιση από το ικανό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας.

»Είμαστε πολύ περήφανοι για κάθε άνθρωπο που παίρνει εξιτήριο και κερδίζει τη μάχη με τον κορωνοϊό» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Λεωνίδας Ρουμπάτης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυτοκίνητο έπεσε σε ποτάμι στην Κέρκυρα: Νεκρή η μητέρα, στο νοσοκομείο η κόρη

Ινστιτούτο Παστέρ: Η γρίπη των πτηνών μπορεί να προκαλέσει πανδημία χειρότερη από τον κορωνοϊό

Ξεκίνησε ο αντιγριπικός εμβολιασμός – Διαθέσιμο για πρώτη φορά το ρινικό εμβόλιο για παιδιά

Σοκαριστική έξαρση του κορωνοϊού στο Ισραήλ: Η κοινή γνώμη αδιαφορεί για τα νέα, επικίνδυνα παραλλαγμένα στελέχη

Ο «νέος» κορωνοϊός προκαλεί πονόλαιμο που δεν αντέχεται

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr