Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι παράνομα προσαχθέντες δικηγόροι – Ζητούν τη δίωξη του Αττικάρχη

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι παράνομα προσαχθέντες δικηγόροι – Ζητούν τη δίωξη του Αττικάρχη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δυο δικηγόροι, Κώστας Παπαδάκης και Θανάσης Καμπαγιάννης που προσήχθησαν μαζί άλλα άτομα στο κέντρο της Αθήνας αφού σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία.

Παράλληλα και οι ίδιοι ζήτησαν την ποινική και πειθαρχική δίωξη του Αττικάρχη και παντός άλλου υπευθύνου για την «παράνομη σύλληψή τους» και παραβίαση μέτρων κατά του κορωνοιού καθώς όπως καταγγέλλουν «στον ίδιο χώρο κράτησης υπήρχαν 80 άτομα μαζί και οι αστυνομικοί με τα ίδια γάντια ερευνούσαν τα πράγματά τους.

Σημειώνεται, ότι νωρίτερα κατά τις μαζικές προσαγωγές έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, οι αστυνομικές δυνάμεις προσήγαγαν τον δικηγόρο και μέλος του ΔΣΑ, Θανάση Καμπαγιάννη (πολιτική αγωγή στη δίκη της Χ.Α.), που ζήτησε να μην παραβιαστούν τα υγειονομικά μέτρα κατά τη διάρκεια των προσαγωγών.

«Είμαι εδώ με θεσμική ιδιότητα και το ξέρετε και παρότι σας συστήθηκα ως δικηγόρος εσείς με προσάγετε» είπε ο ίδιος κατά την προσαγωγή του.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος Κωστής Παπαδάκης (και αυτός ανήκε στην πολιτική αγωγή στη δίκη της Χ.Α.), είπε πως κατέβηκε στο κέντρο μόνος του για να αφήσει ένα λουλούδι, αλλά δεν τον άφησαν.

Ο κ. Παπαδάκης βρισκόταν μαζί με όσους προσήχθησαν από το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα στην οδό Ναυαρίνου. Ο Κωστής Παπαδάκης προσήχθη και εκείνος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr