ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε στο Γαλατά Αιτωλοακαρνανίας όπου τρία αδέλφια κλειδώθηκαν στο σπίτι τους επί ώρες και απειλούσαν να αυτοκτονήσουν προκειμένου να μην συλληφθούν.
Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας, όταν αστυνομικοί παρουσία εισαγγελέα πήγαν να μπουν στο σπίτι των τριών αδελφών προκειμένου να ερευνήσουν για ναρκωτικά.
Τα τρία αδέρφια, δύο δίδυμοι άνδρες 40 ετών και ένας 46χρονος, δεν επέτρεψαν την είσοδο στους αστυνομικούς και απειλούσαν να κόψουν τις φλέβες τους με μαχαίρι αν δεν έφευγαν.
Αμέσως ο χώρος αποκλείστηκε και κλήθηκαν ειδικός διαπραγματευτής και ψυχολόγοι από την Πάτρα, ενώ οι διαπραγματεύσεις κράτησαν μέχρι τα μεσάνυχτα όπου τελικά τα αδέρφια πείστηκαν να βγουν από το σπίτι.
Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν για διατάραξη κοινής ειρήνης, ενώ μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onairnews.gr, τα 3 αδέλφια πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα αλλά λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται δεν μπορούν να ακολουθήσουν φαρμακευτική αγωγή όπως ακολουθούσαν παλιότερα.























































